Contact

Visie en manier van werken
Romeynders Makelaardij werkt niet alleen met een hele duidelijke visie maar we zijn altijd in beweging naar beter. Naar nog leuker, nog sneller en nog slimmer. Waarom ouderwets blijven als het allemaal inventiever kan?
Internet en vooral ook social media lopen als een rode draad door onze manier van werken. Doelgroepgericht adverteren op Facebook, met mooi weer een drone de lucht in of met een filmpje de ware kracht van een woning laten zien. Daarmee komen stenen tot leven.
Alles met korte lijnen en snelheid wanneer gewenst, of wanneer het tóch mooi weer is. We kunnen supersnel schakelen én, indien gewenst of bittere noodzaak, voor een TOP resultaat, perfect timen!
Ook ons klantencontact is van deze tijd. Appen is soms gewoon sneller en fijner dan mailen of bellen. We leven toch niet voor niks in de 21e eeuw? Zo kan het ook.

Tevreden klanten
Dat heeft geresulteerd in veel tevreden klanten. Elke dag maken we mensen blij, vinden we dat enige echte droomhuis, vissen we die perfecte 2/1 kapwoning ertussenuit voordat het op de markt komt, of zorgen we dat een woning die al tijden te koop stond, met een slimme strategie wél direct voor een prachtig bedrag verkocht wordt.

We staan graag voor u klaar, óók buiten kantoortijden.
Kom gerust eens binnen bij ons gezellige kantoor aan de Esscheweg 74 in Sint-Michielsgestel voor een heerlijk kopje 'George Clooney’ koffie!


 
Opnieuw:

Uw bericht is succesvol verzonden!
Sorry er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw formulier