Omschrijving

Namens de eigenaar heten we je van harte welkom op De Watersnip 32!
Een hoogwaardig afgewerkte, lichte woning met veel ruimte, 5 slaapkamers, 3 badkamers, een royale inpandige garage annex berging, strak aangelegde tuin met (overdekte) terrassen en als bonus nog een zwembad. Het is fijn om te weten dat de ligging van de tuin dusdanig is dat er aan zon geen gebrek is! Je hoeft de deur maar uit te lopen en de hoek om te gaan en je wandelt zo het park in waar je lekker kunt genieten na een drukke dag of om je dagelijkse rondjes met de hond te doen.

HOGE KWALITEIT MET EEN WARME EN GASTVRIJE SFEER
De Watersnip 32 is gelegen aan de rand van een kleinschalige villawijk, grenzend aan een openbaar natuurgebied waardoor een stroompje loopt en waar een wandelpark ligt. De achtertuin grenst direct aan dit natuurgebied en geeft zelfs toegang tot het stroompje.
De Watersnip, één van de rustigste straten in deze wijk, kenmerkt zich veelal door royale villa’s op ruim bemeten percelen. Geen wonder dat deze straat erg in trek is!
Opvallend is de rust en de ruimte en de eigenaar heeft het genoegen van een royaal uitzicht over eigen terrein! Een unieke kans voor mensen die prioriteit geven aan privacy. Aan de voorzijde zie je namelijk niet dat achter deze woning werkelijk een plaatje van een tuin verscholen ligt. De locatie is zeker niet eenzaam, hooguit ´ver genoeg´ van de drukte. In alle rust, ruim en landelijk wonen in een gezellig Brabants dorp en een bourgondische stad binnen handbereik in combinatie met veel comfort; je treft het allemaal in deze charmante villa met dubbele garage en zwembad die uitermate rustig is gelegen.

Deze villa is in 2005 ingrijpend, onder architectuur van Van Boven Architecten uit Sint-Michielsgestel verbouwd.
De architect en eigenaren hebben er bij deze verbouwing rekening mee gehouden dat de villa zowel qua woongenot als energiebewust helemaal up-to-date is en voldoet aan de laatste eisen
Het resultaat is een zeer comfortabele woning van hoge kwaliteit, praktisch ingedeeld en met smaak ingericht. De omliggende omgeving is volledig in harmonie met de woning.
Aan de linkerzijde zijde vormt de poort de in- en uitgang van het perceel. Aan de rechterkant de oprit die met sierbestrating verhard is. Met bomen in grote verscheidenheid, prachtige heesters, perken, gazon en het royale zwembad vormen samen met de villa met recht een fraai ‘ensemble’...

ZOMAAR WAT VOORDELEN VAN WONEN AAN DE WATERSNIP 32
- In 2005 en aansluitend in 2007 en 2013 ingrijpend (onder architectuur) verbouwd en totaal vernieuwd. De villa voldoet aan de huidige normen en eisen
- Royale villa in de populaire villawijk
- Het perceel is 958m² groot, tevens wordt er nog 210m² extra gehuurd van de gemeente
- Vloerverwarming van de gehele begane grond
- Zwembad (10m x 6m) aanwezig
- Haardkachel in de woonkamer
- Zeer grote (dubbel) garage. Voor deze ruimte zijn natuurlijk nog vele andere bestemmingen mogelijk, denk bijv. aan chillruimte, guesthouse, atelier of natuurlijk praktijk of salon ‘aan huis’

Voor de sportievelingen zijn er ook veel verschillende sportverenigingen waar je al je energie lekker kwijt kunt. Lekker voetballen, tennissen, hockeyen of golfen. Er zijn namelijk diverse 18-holes golfbanen in de regio, waaronder de gerenommeerde Golfclub De Dommel die is aangelegd op een gedeelte van landgoed Zegenwerp in Sint-Michielsgestel.
Sint-Michielsgestel heeft een uitgebreid aanbod aan onderwijsinstellingen, van buitenschoolse opvang tot en met het gymnasium (Beekvliet), een grote verscheidenheid aan winkels en horeca-gelegenheden en wandelen/fietsen de kinderen veilig naar school of een van de vele speelplaatsen die in de buurt van deze mooie vrijstaande woning liggen. De wat oudere kinderen zijn snel op de middelbare school, gymnasium Beekvliet of het Elde College en kunnen in de tussenuren lekker even naar huis komen om te chillen. Maar ook de middelbare scholen in de omliggende gemeenten (zoals Maurick College in Vught of Jacob-Roelandslyceum in Boxtel) zijn binnen een halfuur fietsen te bereiken.
Voor je vakantie of zakentrip zijn diverse luchthavens zoals Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Maastricht, Weeze (D) of Brussel (B) binnen ca. een uur te bereiken. En voor de kortere tripjes is het ook een pluspunt dat deze woning een gunstige ligging heeft ten opzichte van openbaar vervoer, diverse uitvalswegen naar Utrecht/Amsterdam, Eindhoven en ’s-Hertogenbosch, want wil je naar deze gezellige bourgondische binnenstad, dan ben je er binnen 15 minuten. Of je nu op de fiets of met de auto of het openbaar vervoer gaat, dat maakt niet uit.

Kom vooral een keer sfeer proeven op De Watersnip! Kwaliteit, licht, ruimte en positieve energie die je het beste zelf kunt beleven als je daadwerkelijk door dit heerlijk ruime en gezellige huis loopt en het gevoel van je nieuwe ‘thuis’ ervaart net zoals het gezin dat dat al jarenlang doet in dit heerlijke huis. Maak een afspraak, je bent van harte welkom!
al jarenlang doet in dit heerlijke huis. Maak een afspraak, je bent van harte welkom om te komen kijken bij De Watersnip 32!